hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    1.5 milyon dolarlık Türk işi sosyal ağ

    1.5 milyon dolarlık Türk işi sosyal ağ
    expand

    Farklı sektörlerden 25 girişimcinin geliştirdiği 1,5 milyon dolarlık mapplook ile kullanıcılar harita üzerinde gezme, tanışma ve paylaşma imkanına sahip olacak.

    www.mapplook.com'dan yapılan açıklamaya göre, sanal alemi sosyal hayata taşıyan proje olan Mapplook 1,5 milyon dolarlık yatırımla haziranda hayata geçecek.

    Sanal dünya, insan, mekan, şehir, ürün, marka, haber, kültür sanat, oyun ve daha bir çok yaşam öğesinin birbiriyle entegre edildiği bir iletişim, pazarlama ve eğlence platformu olan Mapplook; kullanıcısına harita üzerinde gezme, keşfetme, tanışma ve paylaşma imkanı sunacak.

    Nokta bazlı sosyal bir paylaşım sitesi olan Mapplook.com, on binlerce sosyal mekana da kendilerini tanıtma ve müşterileri ile buluşma imkanı sağlayarak, yeni bir mecra olacak.

    Mobil uygulamalar, saha ekipleri, kart hizmetleri, TV şovları gibi çapraz pazarlama altyapısıyla desteklenen Mapplook.com, bu özelliği ile zaman içerisinde değişen beklentileri de rahatlıkla cevaplayabilecek. Mapplook ile ilgili detaylı bilgiye www.mapplook.com'dan ulaşılabiliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow